top of page

 

Smo majhno družinsko podjetje, ki je začelo z opravljanjem tovrstne dejavnosti pred slabim desetletjem.

Naša osnovna dejavnost je izdelovanje in prodaja osvežilcev zraka. Zavedamo se, da je za prijetno bivanje in počutje v naših prostorih odločilnega pomena svež zrak.

 

Naši izdelki AbiFresh se lahko pohvalijo z zelo široko paleto uporabnosti, saj so primerni tako za hotele, restavracije, prodajne salone, trgovine, avtomobile, kot tudi ostale bivalne prostore. Kot izjemno učinkoviti so se izkazali pri uporabi v sanitarijah, za katere pa imamo enkratno in hkrati najcenejšo rešitev.

 

Ker se okusi prijetnih vonjav razlikujejo od človeka do človeka, smo za vas izdelali nekaj osnovnih dišav; od prefinjene GOLD, naravnih HERBAL ali ORANGE s cimetom, kot tudi dišave daljnega vzhoda ORIENT, pa vonj VANILIJA in ANTI TOBAK. Vsi naši proizvodi so opremljeni s PVC razpršilko, s katero razpršimo dišavo po stenah, preprogah, oblazinjenem pohištvu ali toaletnih prostorih.

Paleti izbranih dišav smo dodali še dve novi TROPIC in BERRY, ki sta izredno močnega, sadnega vonja. Njuna posebnost je, da vsebujeta 

60% alkohola, kar pomeni, da imata dvojno funkcijo; najprej čiščenje v smislu dezinfekcije in nato čudovit in predvsem dolgotrajen sadni vonj.

Zaradi zaupanja številnih strank smo začeli še z proizvodnjo čistil, kot  so ABISEPT (alkoholno 75% čistilo), ABISTONE (čistilo vodnega kamna v koncentratu), ABICLEAN (razmaščevalec v koncentratu) in pa ABICUBES (čistilne BIO kocke za sanitarije).

  

Naše blagovne znamke tržimo v Sloveniji in na Hrvaškem. Smo poslovno odprti, zato vam lahko izdelamo tudi dišavo po vaši želji, primerno času in kraju ali pa kot vašo blagovno znamko...

 

  

Osvežilci zraka za:
  • Hotele

  • Restavracije

  • Sanitarije

  • Bivalne prostore

  • Javne ustanove (šole, vrtci, opčine, domovi starejših občanov, športne dvorane...

  • Zdravstvene ordinacije

  • Veterinarske ambulante

_DSC9373-Edit-Edit.jpg
05 Orient.jpg
_DSC9377-Edit.jpg
Temen les 1.jpg
Difuzor Bor 1.jpg
bottom of page