Dišave

 
 
GOLDDišava za najzahtevnejše kupce s prefinjenim okusom. Bogat cvetlični vonj bo osvežil in prijetno odišavil vaše najljubše prostore. 

V tej dišavi se nepozabno premešajo vonji rdeče vrtnice s svežino cvetočega travnika. Sveže in elegantno.

ORIENTZapeljiv vonj jasmina vas bo ponesel daleč, prav do Orienta. V vaše prostore bo prinesel pridih daljnih krajev, ki si jih potihem prav vsi želimo obiskati. Naj vas naš vonj odpelje tja...

 

 

 

 

 

 

 

ORANGEKdo ne obožuje kombinacije osvežilne pomaranče s čarobnim cimetom? Kombinacija citrusa in tople začimbe je sveža in neponovljiva, vedno prijetna. Primerna za poletje, ko nas vonj pomaranče osveži in zimo, ko nas vonj cimeta pogreje ob kaminu.

HERBALZagotavlja neverjetno mogočen, svež in dolgotrajen vonj. V naravo nas ponese svež pridih mentola, ki vedno prijetno sprosti in hkrati poživi.

 

VANILIJA

 

Za ta čudoviti vonj je značilno, da je poln in sladek, skratka vonj Vanilije.

Deluje pomirjujoče in hkrati kot afrodizijak ter je zelo priljubljen.

 

 

 

 

 

 

 

ANTI TOBAK
 
Je izredno prijeten in hkrati zelo močen vonj, ki hkrati odpravi neprijetne vonjave po nikotinu ter ostalih nazaželjenih vonjavah.

 

 

 

 

Čistila

ABISTONE
 
Je izredno učinkovito čistilo vodnega kamna, v obliki koncentrata, kateri se lahko meša z vodo do 1 : 250.
Kot izredno učinkovito se je izkazalo predvsem za čiščenje sanitarne keramike, fug pri keramiki, kot tudi vse sanitarne opreme. Primerno je tudi za čiščenje ostankov rje, recimo iz keramike, kamna na terasah...

 

 

 

 

ABI-BIO CUBES
 
So BIO čistilne wc kocke. Vsebujejo snovi, ki preprečujejo nastajanje sečnega kamna. Narejene so iz sestavin, katere najdemo v vsakem gospodinjstvu. So izredno prijetnega vonja in vam zagotavljajo prijeten obisk vaših sanitarij.
Odlično se ujamejo z AbiFresh Orient dišavo in se dopolnjujejo v boju z neprijetnimi vonjavami sanitarij. 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

ABICLEAN
 
Je izredno učinkovit razmaščevalec, v obliki koncentrata, kateri se lahko meša z vodo do 1 : 80.
Kot izredno učinkovito se je izkazalo predvsem za razmaščevanje kuhinjskih tal kot tudi v raznih delavnicah, bele tehnike (kuhinjske nape, ohišja gospodinjskih aparatov, ohišja računalnikov, klimatskih naprav in podobno. 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

ABISEPT
 
AbiSept je čistilo na alkoholni osnovi. Vsebuje 75% etanola. Ravno zaradi visoke vsebnosti alkoholnega deleža ima učinek razkužila - dezinfekcije. Uporablja se kot že pripravljen koncentrat za temeljito čisčenje vseh bivalnih površin. Iz razdalje 30-50 cm razpršimo AbiSept po predmetih, katere želimo očistiti. Le-teh ni potrebno brisati. V kolikor čistimo površine z raznimi stikali, AbiSept razpršimo na čistilno krpo in nato s krpo prebrišemo občutljive in elektronske dele, kot so stikala in podobno. AbiSept je brez barve in prijetnega vonja naravnih zelišč.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com