Dišave

TROPICVam pričara sadni vonj prečudovite eksotične narave ter ponese v daljne, tropske kraje.  Vsebuje 60% alkohola in ga hkrati lahko uporabljate tako za preventivno čiščenje v smislu razkuževanja kot tudi odišavljanja prostora.

 

 

 

 

 

 

 

BERRY


Je naravni, sladki vonj izbranega jagodičevja, kot so borovnice, jagode, maline, ribez, brusnice in aronije.

Vsebuje 60% alkohola in ga hkrati lahko uporabljate tako za preventivno čiščenje v smislu razkuževanja kot tudi odišavljanja prostora.

 

 

 

 

 

 

ORIENTZapeljiv vonj jasmina vas bo ponesel daleč, prav do Orienta. V vaše prostore bo prinesel pridih daljnih krajev, ki si jih potihem prav vsi želimo obiskati. Naj vas naš vonj odpelje tja...

 

 

 

 

 

 

 

 
 
GOLDDišava za najzahtevnejše kupce s prefinjenim okusom. Bogat cvetlični vonj bo osvežil in prijetno odišavil vaše najljubše prostore. 

V tej dišavi se nepozabno premešajo vonji rdeče vrtnice s svežino cvetočega travnika. Sveže in elegantno.

ORANGEKdo ne obožuje kombinacije osvežilne pomaranče s čarobnim cimetom? Kombinacija citrusa in tople začimbe je sveža in neponovljiva, vedno prijetna. Primerna za poletje, ko nas vonj pomaranče osveži in zimo, ko nas vonj cimeta pogreje ob kaminu.

HERBALZagotavlja neverjetno močen, svež in dolgotrajen vonj. V naravo nas ponese svež pridih mete, ki vedno prijetno sprosti in hkrati poživi.

 

VANILLA

 

Za ta čudoviti vonj je značilno, da je poln in sladek, skratka vonj vanilije.

Deluje pomirjujoče in hkrati kot afrodizijak ter je zelo priljubljen.

 

 

 

 

 

 

 

ANTI TOBAK
 
Je izredno prijeten in hkrati zelo mogočen vonj, ki odpravi neprijeten pridih nikotina ter ostalih nazaželjenih vonjav.

 

 

 

 

Čistila

ABISTONE
 
Je izredno učinkovito čistilo vodnega kamna, v obliki koncentrata, kateri se lahko meša z vodo do 1 : 250.
Kot izredno učinkovito se je izkazalo predvsem za čiščenje sanitarne keramike, fug pri keramiki, kot tudi vse sanitarne opreme. Primerno je tudi za čiščenje ostankov rje (iz keramike, kamna na terasah...).

 

 

 

 

ABICUBES BIO
 
So čistilne wc kocke. Vsebujejo snovi, ki preprečujejo nastajanje sečnega kamna. Narejene so iz sestavin, katere najdemo v vsakem gospodinjstvu. So izredno prijetnega vonja in zelo uspešne v boju z neprijetnimi vonjavami v sanitarijah.
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

ABICLEAN
 
Je izredno učinkovit razmaščevalec, v obliki koncentrata, kateri se lahko meša z vodo do 1 : 80.
Kot izredno učinkovit se je izkazal predvsem za razmaščevanje kuhinjskih tal, bele tehnike (kuhinjske nape, ohišja gospodinjskih aparatov, ohišja računalnikov, klimatskih naprav...).
Primeren je tudi za čiščenje delavnic in podobno.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

ABISEPT
 
AbiSept je čistilo na alkoholni osnovi. Vsebuje 75% etanola. Ravno zaradi visoke vsebnosti alkoholnega deleža ima učinek razkužila - dezinfekcije. Uporablja se kot že pripravljen koncentrat za temeljito čisčenje vseh bivalnih površin. Iz razdalje 30-50 cm razpršimo AbiSept po predmetih, katere želimo očistiti. Le-teh ni potrebno brisati. V kolikor čistimo površine z raznimi stikali, AbiSept razpršimo na čistilno krpo in nato s krpo prebrišemo občutljive in elektronske dele. AbiSept je brez barve in je prijetnega vonja naravnih zelišč.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com